用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 傑志足球學校
go

[運動] 傑志足球學校 [複製鏈接]

有家長分享一下經驗嗎?除了免費之外,跟其他足球訓練班有什麼與別不同嗎?謝謝

1    0    0    0

回覆樓主

最大分別係佢有自己足球場去訓練,唔似其他咁去租場

ak1020 發表於 18-7-27 15:18
最大分別係佢有自己足球場去訓練,唔似其他咁去租場
謝謝你的回覆。你的孩子在踢嗎?可否分享多點資料?我家住得比較遠,孩子現在在家附近的足球訓練班踢緊,也是固定場地。

mondaysunday 發表於 18-7-27 16:29
謝謝你的回覆。你的孩子在踢嗎?可否分享多點資料?我家住得比較遠,孩子現在在家附近的足球訓練班踢緊,也 ...

我仔只是經自己學校參加過傑志足球班,因傑志每年都有與不同學校合作去舉辦足球班去推廣足球,聽說係政府批地俾佢地嘅條件之一。因始終不是佢地嘅常規足球班,所以我相信不能作參考

雖然如此,但佢地個訓練場地確實係正。

另外以我所知,佢地嘅足球班係要經過考核才可入選,而入到嘅通常有返咁上下水準,所以我見佢地啲小朋友都踢得很好

ak1020 發表於 18-7-28 12:11
我仔只是經自己學校參加過傑志足球班,因傑志每年都有與不同學校合作去舉辦足球班去推廣足球,聽說係政府 ...

謝謝你

如果港島區既話自由人足球學校我覺得不錯

mondaysunday 發表於 18-7-26 21:44
有家長分享一下經驗嗎?除了免費之外,跟其他足球訓練班有什麼與別不同嗎?謝謝

...

佢哋好多人考。

優點係個草場啦。踢波既人都知,見到個場都生哂。

如果你俾我揀車路士阿仙奴果D 商業隊,跟傑志呢D 公益隊,我會投傑志一票。
‹ 上一主題|下一主題