用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 88網既你地派左去邊?我派得好後,好傷心 ...
go

88網既你地派左去邊?我派得好後,好傷心

聽日再去交Form叩門,如果叩唔到就要讀呢間
仲有個妹跟尾 有沒有mama分享下你地點填中乙一?我出年仲要玩

係咪我張三間大熱放在乙一,乙二,乙三係錯

JUNE408 發表於 18-6-3 18:27
仲有個妹跟尾 有沒有mama分享下你地點填中乙一?我出年仲要玩

大熱放乙123梗係超錯

你去咗邊間?努力叩門

siden 發表於 18-6-3 18:36
大熱放乙123梗係超錯

你去咗邊間?努力叩門

禧年正確應該是怎樣?

醒目開學勳章 王國長老

回覆樓主

緊係錯啦
你都有成日上ek,要關心下d切身問題得架,入完表至驚太遲了
大熱門乙一都有機會唔入,你擺乙二、乙三,咪即係放棄機會囉
咁你乙一唔入,乙二三棄糊,到你擺乙四五六嘅人地擺乙二三,咁咪一路碌落底囉
要當買馬咁,唔止考慮個人心水,仲要睇賠率架

醒目開學勳章 王國長老

回覆樓主

唔好介意我咁講
睇返你bk個帖,你「朋友」真係跣你一鑊杰撻撻
下次選校有咩問,上黎ek問啦,首先好多家長唔係今年小一,無需要跣你,二黎呢度人多,正義之士都唔少,吹水料好快俾人踢爆
再次祝你叩門順利啦

JUNE408 發表於 18-6-3 18:27

勇敢

你居然「自殺式填表」,唔派得後就奇。人地乙2 已經放二三線。

依家努力叩門,然後裝備個妹去考小學「保命」,乙 1 填一線,乙 2 夠搏可以試白普理。

Charlotte_mom 發表於 18-6-3 19:02
唔好介意我咁講
睇返你bk個帖,你「朋友」真係跣你一鑊杰撻撻
下次選校有咩問,上黎ek問啦,首先好多家長唔 ...

我一心考直私,可惜無offer, 自己也有疏忽大抽獎,也有責任,不過謝謝你呀

回覆樓主:

叩多幾間, 可能有轉機嘅。  

回覆樓主

乙二三已經好多人填王賜豪、冼次雲、張煊倡呢d了⋯⋯

請問保良局王賜豪(田心谷)小學大家知唔知好唔好?在88網口碑如何?

新人物 發表於 18-6-3 20:59
乙二三已經好多人填王賜豪、冼次雲、張煊倡呢d了⋯⋯

我甲一、甲二,乙一、乙二放王賜豪和冼次雲,都派咗去恩平!
媽咪愛芝芝,芝芝愛媽咪。 :-D  :-D  :-D 請多多光臨芝心話姨姨鬧芝芝將水混入媽咪的潤膚油內。
芝芝:你估媽咪覺得我重要,還是嗰樽嘢重要!
@_@

victoriababy 發表於 18-6-4 10:15
請問保良局王賜豪(田心谷)小學大家知唔知好唔好?在88網口碑如何?

比上不足,比下有餘

回覆樓主:

王賜豪近幾年放喺乙一嘅都收唔哂,要小心放。

請問有冇人知道, 王賜豪叩門是否一定要1-1-1 / 1-1-0先可以, 同埋知唔知叩門要跟D咩文件, 唔該曬!!!

YY(芝芝媽咪) 發表於 18-6-4 11:49
我甲一、甲二,乙一、乙二放王賜豪和冼次雲,都派咗去恩平!

我都係咁放,乙三張煊昌

d-bb 發表於 18-6-4 12:33
請問有冇人知道, 王賜豪叩門是否一定要1-1-1 / 1-1-0先可以, 同埋知唔知叩門要跟D咩文件, 唔該曬!!! ...

要親身取表,好似得返今日,快d去啦!

新人物 發表於 18-6-4 12:37
要親身取表,好似得返今日,快d去啦!
好的, 下午會去攞表, 唔該曬!!!

請問恩平好唔好呢?

d-bb 發表於 18-6-4 13:08
請問恩平好唔好呢?

我唔敢評論好不好,只是不是自己心儀的