用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 談幼稚園 2019-2020 元朗N班揮手區 (大家入來交流下) ...
發新帖回覆
go

2019-2020 元朗N班揮手區 (大家入來交流下)

2017年頭BB, 想報2019-2020半日N班,仲未有心水。

大家一齊交流下,有冇人知萊恩學費大約幾錢?雜費多唔多呀?

回覆樓主

萊茵PN用家,學費大約$5000一個月,雜費茶點費約$5000一個學期。老師有愛心,英文敎得好,小朋友返學好開心。開學前怕羞仔,宜家變得活潑左。如果target考直資私校,我覺得元朗除左萊茵選擇都唔多了。

我仔仔6月中B, 打算搵有n班又join「免費幼稚園計劃」的幼稚園, 之後升到就方便啲, 都係睇緊資料未有心水

2018年出世既BB係咪2019-2020年度讀n班ga?

miumiu1013 發表於 18-7-13 11:58
我仔仔6月中B, 打算搵有n班又join「免費幼稚園計劃」的幼稚園, 之後升到就方便啲, 都係睇緊資料未有心水  ...

N班沒有免費幼稚園計劃的。K1先有

blackjackbb 發表於 18-7-16 12:24
2018年出世既BB係咪2019-2020年度讀n班ga?

2018出世,2020滿2歲先讀。
2019報名面試。

回覆樓主

有無人有興趣交流下?可pm

MissPuffs 發表於 18-7-16 13:16
N班沒有免費幼稚園計劃的。K1先有
I know~ 但入到n班就易啲入同一間k1嘛, 咁到時k1嗰陣就有免費

想問 萊恩的n班開始報名面試了嗎?

回覆 lolojai2 的帖子

想問下讀左萊茵N 班,是否可以直升K1?學費大約幾錢?

shekshek5959 發表於 18-7-24 16:13
有無人有興趣交流下?可pm

有呀
請問有2019-2020 N班谷嗎?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊