用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 Offer to waitlist applicants (Hillside) - anyone got ...
發新帖回覆
go

Offer to waitlist applicants (Hillside) - anyone got this email?

<Offer to waitlist applicants (Hillside) for place at an alternative ESF Kindergarten>

有冇人收到呢個email? 你地會唔會考慮?

Immomo 發表於 18-5-7 11:17
有冇人收到呢個email? 你地會唔會考慮?

tung chung?

有, 思前想後最後冇要

Valerie_bb 發表於 18-5-7 14:27
tung chung?

All esf kinder except hillside.

莫失莫忘 發表於 18-5-7 15:45
有, 思前想後最後冇要

點解唔要?

Immomo 發表於 18-5-8 16:01
點解唔要?

我之前都冇要。要個小朋友咁細個日日spend兩個幾鐘來回HK side to Tung Chung.實在太幸苦,太變態。最後都give up

behd 發表於 18-5-8 16:38
我之前都冇要。要個小朋友咁細個日日spend兩個幾鐘來回HK side to Tung Chung.實在太幸苦,太變態。最後都 ...

Agree, 除非肯搬

Immomo 發表於 18-5-8 16:00
All esf kinder except hillside.

Even wks and TY still got spots? That’s unheard of maybe of the lower birth rate.

Immomo 發表於 18-5-8 16:01
點解唔要?
1. 佢提供的選擇中青衣最近我,但我聽到搜索到有關青衣校既評語都唔算好好,加上campus環境亦唔理想。但其他選擇又太遠
2. 小朋友現正讀我學校我都算滿意

3. Esf 小學唔係我最最心儀的學校
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊