用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 校際音樂節領獎通知書
go

[音樂] 校際音樂節領獎通知書 [複製鏈接]

請教, 如果遺失了校際音樂節分紙和領獎通知書(只有分紙影印本), 係咪即係領唔到個獎呀?
   0    0    0    0

你意思是取獎狀?

獎狀由學校代取的,學校沒有分紙正本和入場證

easymo 發表於 18-4-20 14:44
請教, 如果遺失了校際音樂節分紙和領獎通知書(只有分紙影印本), 係咪即係領唔到個獎呀?  ...

唔係, 獎狀會經學校派, 但個Award(我唔知係獎盃定咩) 要自己唔知4月定5月中開始先可以去拎, 當日派分紙時俾我的, 但我連埋張分紙一齊唔見咗, 只剩返張分紙的copy..........
我仔話要拎個award 返學, 我搵咗幾日都搵唔到張領獎通知書, 依家覺得好對個仔唔住.......

回覆 easymo 的帖子

鋼琴的award 是一隻玻璃碟,在協會何文田辦公室取
弦樂的award 是一舊膠,在贊助的弦樂店的中環琴行取(管樂同中樂未攞過,唔清楚)
兩度都有名單,但都必需要交番張紙,因為張紙有簽名欄,而協會是一間極 stubborn 的機構,相信不會靈活地只對名單
相信你要打番去協會問,睇下佢俾唔俾補領

‹ 上一主題|下一主題