用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 美孚York 18-19PN揮手區
樓主: macci725
go

美孚York 18-19PN揮手區 [複製鏈接]

回覆樓主

Hello,黎緊8月女女會讀York K1,今日收到信,想問下各位書簿費、雜費、校服是否樣樣都要買㗎?
我見校服要買埋帽,是否有此需要?謝謝!

cheunglai 發表於 18-7-18 19:10
Hello,黎緊8月女女會讀York K1,今日收到信,想問下各位書簿費、雜費、校服是否樣樣都要買㗎?
我見校服要 ...
There are items in 雜費 which we can choose to buy or not (e.g. snack box, towel box), but most of them are to be used in class, so believe many of us bought.   The uniform hat is part of uniform, believe have to buy, but it looks cute : )

回覆樓主

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

CCKIKI 發表於 18-6-24 21:31

Hello,我是PM yellow class 3:15, 有冇小朋友都是這班

請問小朋友讀得開心嗎?York 美孚剛剛收了我囡下年9月讀pn。知道York 英文教得不錯,但中文教得好嗎?
其實囡Interview 表現差、又哭鬧都收,是不是人人都收?因為預左好多人唔讀。

day_bo 發表於 18-11-15 10:14
請問小朋友讀得開心嗎?York 美孚剛剛收了我囡下年9月讀pn。知道York 英文教得不錯,但中文教得好嗎?
其 ...

小朋友返學好開心,識多咗表達自己,好快學識多咗中文及英文語句對答。老師有愛心。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆樓主:

Hello! 我仔仔將會在2019年三月開始讀1:30pm下午班!請多多指教!

andylauhy 發表於 18-5-28 11:57
Should be around 6K, 3 hours, tri-lingual

唔係所有 PN 都係 2 hours?  我見得 2 hours 所以我冇報。

DarlingS 發表於 19-3-26 10:36
唔係所有 PN 都係 2 hours?  我見得 2 hours 所以我冇報。
only main campus (Kowloon Tong) is 2 hours, for other campuses, 3 hours

andylauhy 發表於 19-3-26 11:18
only main campus (Kowloon Tong) is 2 hours, for other campuses, 3 hours

哦!原來係咁... thanks

回覆 tubbleig 的帖子

11月先開學? 可以的嗎?要特別要求嗎?

另外,哪裡可以得知是否國際班?offer letter 好像沒寫
‹ 上一主題|下一主題