用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 九龍塘小學 vs 九龍宣道 vs 聖方濟各 (深水土步) ...
樓主: char.chan
go

九龍塘小學 vs 九龍宣道 vs 聖方濟各 (深水土步) [複製鏈接]

Re: 九龍塘小學 vs 九龍宣道 vs 聖方濟各 (深水土步)

學生被直資中學收取了是不可以參加升中派位, 每間學校當然要計算在內, 大拔唔計〝 派去band1 〞計在邊度, 鬼叫人哋D學生叻考到BAND ONE 直資中吧!

[quote]

po.mummy 寫道:
    你話大拔冇中央派位.係每個SFA學生自己考入去,冇誤導.SFA公布02一04中央派位結果原來加所有直資中學自行收生位,早些講啦!唔好話自己九十幾 %〝 派去band1 〞啦!又唔係作,咁又係乜呀!唔好人作你就照講啦好唔好!拜託!                                       

Re: 九龍塘小學 vs 九龍宣道 vs 聖方濟各 (深水土步)

整體學生派位資料

聖方濟各英文小學
升中派位結果(2002/2004)

入讀英文中學:95.9%
第一組別(Band 1)學生:80.2%

heihei媽,
無謂答D沒有文化的人啦!明眼的人都知佢精神受到很大阻擾(或者是吃不到莆萄是酸的),發表所有的言論簡直是污染這個BK網。
‹ 上一主題|下一主題