用戶登錄
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 澳洲升學 - Griffith University
發新帖回覆
go

澳洲升學 - Griffith University

下年想入讀 Griffith - Bachelor of Aviation , 位於布里斯本( Brisbane) , 不知那間學校好嗎? 那裡生活指數高嗎 ?各位可否給予議見?

shingmami 發表於 18-3-22 14:04
下年想入讀 Griffith - Bachelor of Aviation , 位於布里斯本( Brisbane) , 不知那間學校好嗎? 那裡生活指 ...

我也幫女applying 中! 呢間朋友讀過話唔錯!

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

其實澳洲都有幾間大學有得讀aviation. 你點解選這間?

我女心儀呢間 University of South Australia - Bachelor of Aviation (Flight)

mielmiel 發表於 18-4-16 10:49
我女心儀呢間 University of South Australia - Bachelor of Aviation (Flight)
亞囝在UNSW讀呢一科

mielmiel 發表於 18-4-16 10:49

你要考慮埋如果讀完香港嘅航空公司又唔請pilot trianee 嘅後果,而且即使讀完見工都未必有着數,因為訓練機司投资好大,好睇應徵者個心理素質。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊