用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 想小朋友學英文,請問有冇介紹
go

[其他] 想小朋友學英文,請問有冇介紹 [複製鏈接]

想小朋友學英文,有冇介紹想觀塘線或將軍澳線,我女發展遲緩,但乖和聽話,謝謝
   0    0    0    0

回覆樓主:

一一

You may need a very small class (2-3 students) than a big group. Otherwise you may need a private tutor. Don't go for the big group of 8 to 10 students.

Try Eye Level. The course is structured and very small class. Check with them.

AndrewHo_FB 發表於 18-3-17 12:28
You may need a very small class (2-3 students) than a big group. Otherwise you may need a private tu ...

謝謝我網上搵一搵Eye Level先,thx
我本身想搵唱遊之類,但我真係唔知點入手同佢搵,因為報得大既我想連細既讀埋

有時候,家長自己喺會所book 房自己組班。
有啲家長自己會落水教,有啲自己揾tutor 教, 亦有社區中心有小班。

建議你 按阿囡嘅能力同程度去 報讀程度相約嘅班, 不妨問下幼稚園老師 仲有 班主任嘅意見。

‹ 上一主題|下一主題