用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 校際音樂節鋼琴六級比賽
go

[音樂] 校際音樂節鋼琴六級比賽 [複製鏈接]

有冇人去咗9/3 晚 Megabox 嗰場比賽? 我仔仔係第一節比賽, 佢話冠軍係一個幼稚園年紀嘅女孩子, 我好想知賽果是否正路 ? 定係評判有特別口味?仔仔話佢覺得佢嗰節彈得好的只得亞軍和季軍)
   0    0    0    0

giselecc 發表於 18-3-12 12:27
有冇人去咗9/3 晚 Megabox 嗰場比賽? 我仔仔係第一節比賽, 佢話冠軍係一個幼稚園年紀嘅女孩子, 我好想知賽 ...

Just 8 卦and take a look... haha.. 32 is the winner? She is p1.  You can goggle her name and then u will believe 賽果應該合理...我不在場,純粹憑往績估計。

四隻貓    發表於 18-3-13 09:31

熊貓BB 發表於 18-3-12 18:27
Just 8 卦and take a look... haha.. 32 is the winner? She is p1.  You can goggle her name and then u ...

對啊,亞仔話係呢個女仔。唉.....亞仔今次好努力練,諗住有機會有名次.....只怪他不夠運。

我仔都係呢一場,下半場。個妹妹彈得唔錯,但冇諗過佢贏!
參賽者排隊時,個妹妹仲响比賽房隔離的一間房練習緊!
比賽途中個妹妹離開了房一段時間,可能去了洗手間。
‹ 上一主題|下一主題