用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 崇真APK vs 朗思Think, 大家會點揀? 求指教(emoji) ...
go

崇真APK vs 朗思Think, 大家會點揀? 求指教(emoji) [複製鏈接]

我小朋友而家讀緊Think K1 (14年12月細b), 現被崇真取錄18-19 K1

今年9月應該在崇真 repeat K1? 定繼續系Think 讀K2?

我得15 分,想有小一backup
   0    0    0    0

回覆 sandra9102 的帖子

若可行, 會否試埋插崇真K2再決定? 做唔做大細b亦多一份意見。

FCBS 發表於 18-3-10 11:25
回覆 sandra9102 的帖子

若可行, 會否試埋插崇真K2再決定? 做唔做大細b亦多一份意見。 ...

是的,我會嘗試插崇真K2,但唔知有冇K2 位可插。
咁如果崇真K2 同 Think K2, 邊間好些?

sandra9102 發表於 18-3-12 10:12
是的,我會嘗試插崇真K2,但唔知有冇K2 位可插。
咁如果崇真K2 同 Think K2, 邊間好些?
...

任何K都一定各有捧場客。照妳的context嚟睇:
- THINK算唔算升小有back up呢?
- 崇真的升小back up是好過或差過妳對升小back up的期望?
- 讀THINK和崇真的升小最差情況,那一間選擇令妳少些遺憾?

sandra9102 發表於 18-3-8 10:32
我小朋友而家讀緊Think K1 (14年12月細b), 現被崇真取錄18-19 K1

今年9月應該在崇真 repeat K1? 定繼續系 ...
think 升小好多學生係入崇真揀think

Think

回覆樓主:

請問是你是讀Think K1 的那班?
‹ 上一主題|下一主題