用戶登錄
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 ESF Wu Kai Sha 插班
發新帖回覆
go

ESF Wu Kai Sha 插班

想幫幼子申請 K2 插班,是否waiting list 很長?取錄機會渺茫嗎?
大兒子在RC 就讀!

royckl 發表於 18-3-2 00:03
想幫幼子申請 K2 插班,是否waiting list 很長?取錄機會渺茫嗎?
大兒子在RC 就讀!
...

下年開多一班k2, 而且聽聞和其他k1入讀的小朋友一樣有esf primary priority . 不過唔知道full 左未。你是否想細仔抽入sjs , 連帶大的可以由Rc 轉sjs . 點解之前冇想過呢?

貝珠 發表於 18-3-2 00:40
下年開多一班k2, 而且聽聞和其他k1入讀的小朋友一樣有esf primary priority . 不過唔知道full 左未。你是 ...

細仔入SJS可幫大仔嗎?我無咁諗過,大仔仍在SJS waiting list 路上....
只係我想搬去馬(emoji)山近大仔返RC, 先諗下幫細仔入ESF kindergarten....

royckl 發表於 18-3-6 00:24
細仔入SJS可幫大仔嗎?我無咁諗過,大仔仍在SJS waiting list 路上....
只係我想搬去馬(emoji)山近大仔返R ...

乜你唔知?如細仔好彩入左sjs, 大仔即有sibling priority . 好多人都玩呢招
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊