用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Amazing Story International Nursery
go

Amazing Story International Nursery [複製鏈接]

元朗區新開既NUSERY.

http://amazingstorygroup.com.hk/pre-nursery/

學校理念好好, 透過同小朋友講故事, 培養小朋友獨立思考及表達技巧.

學校有聰明餐.  

如果元朗區需要搵N 班既家長就啱哂, 重有一至三歲既英文PLAYGROUP.

真心推介俾大家.

PS, 我已經幫個仔培左名LA.

1    0    1    0

回覆樓主

Nursery來講幾好喎,仲包埋healthy meal

係呀,Hoyinleung20166! 我都試堂後,報左10堂!

呢間學校好靚,我第一次去已經覺得好舒適,加埋個囡勁鍾意聽英文 (其實我估唔到佢會咁投入,只是想比個環境佢試下),還有不停被老師吸引到,很多反應。

我好開心呀! 初初我有問校長是什麼老師,佢都話佢選老師好高要求,後來知道兩個英國和加拿大的老師是心理學學歷,我都明白點解阿囡咁投入到,真係好識教! 好正! 好期待快D開始上堂! 讀到咁上下再交流一下。

回覆樓主

我都有報試堂今個星期日上,希望同你地所講一樣。

回覆樓主

請問上堂是否全部都是講故事 感覺playgroup好多時間都是自己同bb玩

bee0705 發表於 18-4-23 13:01
我都有報試堂今個星期日上,希望同你地所講一樣。

請問試堂試成點?可分享下嗎

請問會幫小朋友報 PN 嗎?
‹ 上一主題|下一主題