用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 水銀 自然療法排毒
go

[其他] 水銀 自然療法排毒 [複製鏈接]

個女之前在醫院驗血,水銀高於世衞標準,請問大家有冇試過用自然療法排毒?麻煩可否提供詳情?
   0    0    0    0

ilovecat1234 發表於 18-2-23 10:49
個女之前在醫院驗血,水銀高於世衞標準,請問大家有冇試過用自然療法排毒?麻煩可否提供詳情?
...

知唔知有咩原因會水銀高?

貝珠 發表於 18-2-24 23:02
知唔知有咩原因會水銀高?

吾知

回覆樓主:

水銀?身體內有水銀係中毒架,會影響或破壞神經。你是否想講重金屬?我女之前做咗年半自然療法。

idak 發表於 18-2-28 04:48
水銀?身體內有水銀係中毒架,會影響或破壞神經。你是否想講重金屬?我女之前做咗年半自然療法。
...

可否提供自然療法的contact ? 你小朋友用了年半清哂體內的重金屬?

回覆樓主:

我唔知可否開名,我PM網址比你。我女嗰時一星期做一次,主要係清重金屬、菌及炎症,一個月左右就見到亞女有轉變。講真實在太貴,所以我已經無帶亞女去做,唯有係食物度著手。你問可否清晒,其實我嗰事又無實則去驗血,只係睇到亞女有進步,就繼續做似買個希望,樣樣都試吓。食物同水源係重金屬的成因,唔通唔飲唔食?我女以家飲礦泉水、多食排毒蔬果,及戒糖和朱古力(未能完全戒哂)。

idak 發表於 18-2-28 19:05
我唔知可否開名,我PM網址比你。我女嗰時一星期做一次,主要係清重金屬、菌及炎症,一個月左右就見到亞女有 ...

可否 pm 我?謝謝!

ilovecat1234 發表於 18-2-23 10:49
...
多飲牛奶、豆奶,多食木瓜、蘋果。但係更重要既係揾出原因,否則一路排,一路吸,得個搞字。

...

生物供震

...
問題係高出標準幾多?之前見有報告話過半香港同日本既嬰兒臍帶血水銀含量係高於其他地方,可能同媽媽食魚有關係。
‹ 上一主題|下一主題