用戶登錄
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 談幼兒園 Tutor Time vs. Victoria PN
發新帖回覆
go

Tutor Time vs. Victoria PN

好少聽人提及 Tutor Time, 有冇媽媽可以分享吓Tutor Time PN 係咪冇乜人選擇?  阿仔冇其他pn offer, 之前有Victoria PN 2nd in, 而 TT 就收咗. Priority 當然係維記,但都想聽吓大家嘅睇法.  謝!!

tototoby 發表於 18-2-9 17:54
好少聽人提及 Tutor Time, 有冇媽媽可以分享吓Tutor Time PN 係咪冇乜人選擇?  阿仔冇其他pn offer, 之前有 ...

我b 10m時返過TT pg, 直到14m 维记收左pg,之後(emoji)️返TT,但都有報定TT N班、(因舊生所以吾洗再去interviwe、只叫我去比留位费($9xxx)之後學费扣,最後都(emoji)️比留位费,TT其實比銭就可以,咩人都可以讀,實有位。

tutor time是保底學校,因為學費貴,一般交錢就可以讀了。

維記啦, 但如收好似要比10萬蚊LEVY

回覆樓主

TT 已留位..冇其他選擇都會讀嘅. 只係想知好唔好. 維記Levy is $11,000 唔洗十萬咁多

發表於 昨天 17:55 |顯示全部帖子
我好奇除左呢兩間仲有冇報其他?感覺上你想小朋友將來去國際學校嗎?我同意 tt 幾易入,但唔代表佢唔好,我有兩個朋友讀過都覺得好好,唔好的就係‘貴’ 。

發表於 昨天 21:41 |顯示全部帖子
momo_cheung 發表於 18-2-23 17:55
我好奇除左呢兩間仲有冇報其他?感覺上你想小朋友將來去國際學校嗎?我同意 tt 幾易入,但唔代表佢唔好,我 ...

有報蘇淅同rhs 但唔收..TT 除咗貴之外,佢嘅路向好似一定多數行國際但我又未决定到..
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊