用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 今次考試唔洗呈分就去返正常水準...
發新帖回覆
go

今次考試唔洗呈分就去返正常水準...

呈一呈二大插水,今次唔洗呈分就考返去以前水準咁可以點,希望佢呈三唔好再玩野,唔係嘅話就保唔住B1

lololala    發表於 18-1-18 12:14
lololala    發表於 18-1-18 12:13

Hoining 發表於 18-1-17 17:00
呈一呈二大插水,今次唔洗呈分就考返去以前水準咁可以點,希望佢呈三唔好再玩野,唔係嘅話就保唔住B1 ...
可能係有壓力失準表現, 今次唔呈分, 所以無咁大壓力, 表現良好。下次呈三參考有D JM建議, 帶佢去玩/運動減下壓。小朋友未必知自己頂到幾多壓力。

little_yolky 發表於 18-1-17 17:12
可能係有壓力失準表現, 今次唔呈分, 所以無咁大壓力, 表現良好。下次呈三參考有D JM建議, 帶佢去玩/運動減 ...

其實我覺得自己太遲放手,喺呈一同仔關係整差焗放之下插水,而呈二同呈一差唔多成績,我已經無理佢點溫書,比返自導權佢,今次我直頭唔喺香港,可能係佢太唔想見我...或者呈三嗰陣我又出trip可能會好啲

呈一呈二大插水,今次唔洗呈分就考返去以前水準咁可以點,希望佢呈三唔好再玩野,唔係嘅話就保唔住B1 ...

同我個女一樣

鼓勵佢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊