用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 彩霞邨潔心幼稚園,全日班好唔好?
go

彩霞邨潔心幼稚園,全日班好唔好? [複製鏈接]

請問彩霞邨潔心幼稚園,全日班好唔好?課程會唔會好淺?
英文會教拼音嗎?老師好唔好?佢d補習班有冇用?

有沒有用家可分享?謝謝。

另外又一村上午收左,

唔知簡邊間好?又一村始終要塔校車。

1    0    0    0

真係收到唔好讀,校長及某部分老師超級冇禮貌。學校要求家長及小朋友有禮貌但家長同佢地打招呼佢地係唔彩人既。對待小朋友態度惡劣!

icecream126 發表於 18-11-13 22:05
真係收到唔好讀,校長及某部分老師超級冇禮貌。學校要求家長及小朋友有禮貌但家長同佢地打招呼佢地係唔彩人 ...

認同!個校長超級冇禮貌,朝朝早企係門口永遠唔識笑,唔係為迎接小朋友,而係捉小朋友同家長唔叫早晨,但佢自己都唔會個個叫早晨,叫佢都唔會彩人!態度仲要好差又串!佢去做懲教差唔多!
為人師表身教好重要,但佢地只要求家長同學生要有禮貌,自己就一d禮貌都冇!校長係用迫,真係迫d小朋友要叫人,仲要用手扭學生個頭嚴肅地講:「快d同我講早晨」
小朋友入學校前想同父母講拜拜都會比呢個黃校長鬧!本來好開心跳住返學,比佢咁攪一攪即刻眼紅紅,好慘....
呢間收到都唔好讀,校長同師資都好有問題,聽人講小朋友讀咗成年都唔想返學

‹ 上一主題|下一主題