用戶登錄
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 談幼兒園 與幼稚園有聯繫的 playgroups
發新帖回覆
go

與幼稚園有聯繫的 playgroups

想請問有邊啲 playgroups 同幼稚園有聯繫,報PN 或 K1 時會有 priority? target 想之後入直資或傳統名校。

我只知道以下既 playgroups 有聯繫。。。請幫忙補充。謝謝!

1. Art Plus 、Victoria playgroup --> Victoria
2. ITT --> 寶山
3. Pebbles --> St. Catherine's

York

fishkiwi 發表於 18-1-2 11:37
想請問有邊啲 playgroups 同幼稚園有聯繫,報PN 或 K1 時會有 priority? target 想之後入直資或傳統名校。
...

仲有新新地嘅 Little Habs playgroup by Learning Habitat

回覆樓主:

九龍塘/太子道方方

回覆樓主

九龍塘迦南-讀夠一段時間可免試直入pn

Thanks all!

賺錢方法越來越多。
都係欣賞平實D嘅學校多D

回覆 fishkiwi 的帖子

St. Hilary Playgroup 都系,佢地website講明讀完可優先入讀佢地PN班

fishkiwi 發表於 18-1-2 11:37
...

九真

回覆樓主

其實民生都有...

回覆 yiqiyihui 的帖子

Yes.  Definitely 賺錢方法越來越多。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊