用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 喇沙小學 25分可否玩2次自行,又會唔會扣分?
go

25分可否玩2次自行,又會唔會扣分? [複製鏈接]

如題,25分細b,想細b玩一次自行,唔得就取消大抽獎下年再黎過自行先大抽獎叩門,此case可行?會否第二次自行扣分?謝謝

hppa    發表於 18-2-6 11:55
   0    0    0    0

醒目開學勳章

應該得,都聽過有人咁玩~
點解你唔打去EDB問?

貢獻勳章

家長如有進一步查詢,請與教育局學位分配組聯絡。
地址:九龍觀塘偉業街223號
                         宏利金融中心2樓2室
電話:2832 7610(香港島及離島)
                           2832 7620(九龍)
                           2832 7635(新界西)
                           2832 7659(新界東)
                           2832 7700/2832 7740(一般查詢)
24小時自動電話查詢系統:2891 0088
網址:www.edb.gov.hk

我問過 唔得 聽過有人話得 但case by case

kayso527 發表於 17-12-26 18:30
如題,25分細b,想細b玩一次自行,唔得就取消大抽獎下年再黎過自行先大抽獎叩門,此case可行?會否第二次自 ...

可以。

http://www.ohpaxx.com/273508/primaryschool/%e3%80%90ian-tsang%e3%80%91%e5%8e%9f%e4%be%86%e5%8f%af%e4%bb%a5%e6%b4%be%e5%85%a9%e6%ac%a1/
‹ 上一主題|下一主題