用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有沒有人收閩光書院幼稚園offer?
go

有沒有人收閩光書院幼稚園offer? [複製鏈接]

今天收到offer, 有沒有人accept offer?
   0    0    0    0

回覆樓主

你有咩offer?

Florenceli1982 發表於 17-12-9 14:17

你夠膽做白老鼠?佢地第一年攪幼稚園,閩光前身間中學band5中之band5, 臭名遠播

pandakeung 發表於 17-12-9 14:48
你夠膽做白老鼠?佢地第一年攪幼稚園,閩光前身間中學band5中之band5, 臭名遠播
...

間學校我有聽過啊,間中學係咪執咗啊?無啦啦開幼稚園

魚香茄子 發表於 17-12-9 23:13
間學校我有聽過啊,間中學係咪執咗啊?無啦啦開幼稚園

中學執左好多年,佢舊年起有攪d親子playgroup, 我貪近都有參加過,但d老師完全唔掂,第一堂小朋友陌生驚驚,就緊係喊㗎啦,點知個老師(好似姓劉)唔安撫小朋友不特止,仲叫我出去班房攪掂小朋友先好入黎,成個playgroup得幾位小朋友都咁。所有我對呢間印象很差,加上一講閩光,大家都冇好感,因閩光中學係band5印象太深入民心(附近街坊一定記得)

Florenceli1982 發表於 17-12-9 14:17

全日offer ,三年免費,你係唔係?

我有個媽媽group 上過閩光playgroup ,大讚。
另外,個女 in 左幾間,閩光係感到最有愛心,好引導小朋友講野同完成成個過程。
但一講閩光,d人一定會話中學好差。比人感覺印象不太好

另外,暫時有聖三一曾幼pm offer (親戚推介,超級happy school ),同方方n原校直升

所以15.16中

pandakeung 發表於 17-12-10 00:31
中學執左好多年,佢舊年起有攪d親子playgroup, 我貪近都有參加過,但d老師完全唔掂,第一堂小朋友陌生驚驚 ...

我有上過佢嘅親子PG, 係劉老師教,我又覺得佢幾好喎,睇得出好有經驗。
‹ 上一主題|下一主題