用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 play group
go

play group [複製鏈接]

play group

我想問下 play group 收幾大既小朋友架 ?
如果想搵 play group 既資料, 我可以點搵呀 ?  

Thanks !

Re: play group

ru_by:
通常两歲都會收架啦,你可以上YAHOO網揾,我住响沙田,我嗰女讀緊早慧教育中心,都ok啦,要多啲料就REPLY 比我啦.
boogie留言 :-|

boogiewong 寫道:
ru_by:
通常两歲都會收架啦,你可以上YAHOO網揾,我住响沙田,我嗰女讀緊早慧教育中心,都ok啦,要多啲料就REPLY 比我啦.
boogie留言 :-|

我都是住沙田,我個仔就嚟兩歲,請問可否給我多些資料及請問你上yahoo網打什麼字找到這些資料的,唔該晒!

Hello!all mama,
你o地都可以上(Y28.com.hk)-Y28.kids睇睇   
Don't worry!Be happy![/color purple]

chingbb 寫道:
Hello!all mama,
你o地都可以上(Y28.com.hk)-Y28.kids睇睇   

www.y28kids.com  

但係我聽朋友講話, 有 d 1 歲多 d 都可以報 wor .......
我係 yahoo 都搵唔到, 不過我會 try y28.com.hk 搵下

thanks !   

我上過 y28.com.hk 啦, 冇我要既野呀 ?
點搵呀 ?

ru_by 寫道:
我上過 y28.com.hk 啦, 冇我要既野呀 ?
點搵呀 ?

你要去y28的y28.Kids wor!
Don't worry!Be happy![/color purple]
‹ 上一主題|下一主題