用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 A to Z,1-10,顏色 要那麼早識的嗎?
樓主: msLamip
go

A to Z,1-10,顏色 要那麼早識的嗎?   [複製鏈接]

LH 我都剛見完番嚟,佢係第一間見完出嚟講粗口既學校,我同老公都未試過咁:
入房埋枱,竟然突咗我囝出嚟,叫佢睇書等,佢都肯睇,睇到開開心心無啦啦就叫佢,佢發脾氣,咁我氹佢埋去枱,巳唔答,唔采,仲要
老師木獨,有冇乜有冇物,有-----冇;咩---色..差到呢,然後有人旁邊開門行出行入,好騷擾幼兒囉,我都唔覺佢問咗乜,無啦啦再開門,話完結,全部人轉房,黐線!
個咩校長咩主任,擺明唔好唔定既一b, 一副歧視目光,我都諗住好醜完結埋佢算,後來個唔知係米校長既嘢講咗句嘢,我同老公火滾還佢拖!正垃圾學校,無誠意唔好叫人嚟見...

喜羊羊媽 發表於 17-11-13 18:57
是哪一間Lh?
咩軒果間,我唔係第一次聽呢間嘢,今日真係見試過,點以兒為中心?
得罪啲講,哂行頭嗎?講普通話既人連小朋友名都讀錯!外國面孔既係紙板,行行企企.

仲有LH 根本位又唔多,搵啲大b 嚟見再㨂囉,搞場大龍鳯做乜,叫得人嚟見就有誠意啲,我哋明知機會細都兩個請假嚟,對得住個囝,LH咁對得住啲小朋友友嗎?名校?唔覺佢係.

真係唔好當入咗咩學校既就高人一等,只係幼兒,虛榮在父母, 德育唔會方好,abc遲早都識,幼兒德育及性格歪咗好難教

koollee 發表於 17-11-23 00:04
算啦,當係自己唔好彩吧。老師都有d平易近人有d就cool或惡d
利申:我仔讀緊LH,不過唔係你in果間,唔清楚 ...
係呀, 呻完就算, 面試胸襟都無點同囝行落去﹗﹗:) 當見試過呢間極品.

‹ 上一主題|下一主題