用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 金迦interview
go

金迦interview [複製鏈接]

唉…我囡尋日interview好似失常咁,全程唔肯講野,十問9唔應,淨係坐左係到唔出聲,得講byebye時講得最快同清楚! 想問下會唔會有一啲學校唔講嘢都會有機會收
   0    0    0    0

回覆樓主:

小朋友interview 睇心情架。。。或者陌生環境 同 陌生人 都有影響。。。可能係初嘗試interview 驚所以唔講野, 之後可能會好轉。

Kangaroojoey 發表於 17-11-3 08:46
小朋友interview 睇心情架。。。或者陌生環境 同 陌生人 都有影響。。。可能係初嘗試interview 驚所以唔講 ...

希望啦!呢間係心儀,到呢個歲數係有d性格

回覆樓主:

我同樓主一樣, 個仔平時都好乖, 但沈日變左另外一人, O曬嘴!

nataliE228 發表於 17-11-4 07:20
我同樓主一樣, 個仔平時都好乖, 但沈日變左另外一人, O曬嘴!

尋日老師一開始問佢叫咩名,佢唔答,老師問左佢成20次,我覺得唔答咪算囉,無謂一開始嚇親小朋友!

回覆樓主:

個小朋友未讀已經嚇到咁,入讀就真係......!
https://www.facebook.com/%E8%BF%A6%E5%8D%97%E5%B9%BC%E7%A8%9A%E5%9C%92-%E9%BB%83%E5%9F%94-320735015068413/
‹ 上一主題|下一主題