用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 華都獅子會
go

華都獅子會 [複製鏈接]

有冇媽媽知道華都獅子會interview 大概要幾耐?佢封信又冇寫,我驚去唔到之後個間。
唔該晒

#撞期好頭痛
   0    0    0    0

msso2014 發表於 17-10-30 16:05
有冇媽媽知道華都獅子會interview 大概要幾耐?佢封信又冇寫,我驚去唔到之後個間。
唔該晒

撞邊間?
果陣好似都in左大半個鐘
又要圍埋唱歌做動作,又要自己邊玩玩具邊等老師埋黎in你咁

Made_in_Beijing 發表於 17-10-30 21:16
撞邊間?
果陣好似都in左大半個鐘
又要圍埋唱歌做動作,又要自己邊玩玩具邊等老師埋黎in你咁

同靈糧撞到正,只可以2選一。 之後就in 金麗。
如果in半個鐘,我都有時間去金麗。

msso2014 發表於 17-10-30 22:53
同靈糧撞到正,只可以2選一。 之後就in 金麗。
如果in半個鐘,我都有時間去金麗。
...

我會揀靈糧,先唔理鐘唔鐘意間學校,靈糧錯過左就無,但華都長期有位(我小朋友之前讀k1 am,下學期有個插班生入學,都俾到am位佢,咁你諗下值唔值爲呢間放棄間勁多人爭肯定蘇州過後無艇搭既靈糧)
況且,靈糧過金麗應該快過華都,華都行番地鐵站要10分鐘
印象中2間interview都要大半個鐘左右

回覆樓主

同埋聽聞東華係會call番no show既考生問佢地會唔會再in番(好似係聽番同學媽咪講,無親身經歷,聽過就算)

利申:2015考生

又,見你揀得華都同金麗,係咪都係想揀間學術d既?靈糧happy school,考慮清楚是否符合你期望

Made_in_Beijing 發表於 17-10-30 23:06
我會揀靈糧,先唔理鐘唔鐘意間學校,靈糧錯過左就無,但華都長期有位(我小朋友之前讀k1 am,下學期有個插 ...

靈糧要in 1.5hr, 如果我去左靈糧我就冇辦法去其他兩間。我又冇信心我個女可以有靈糧offer, 佢係細B. 金麗我上網search 過又冇咩comment 話佢好谷,所以我先報。

msso2014 發表於 17-10-31 08:39
靈糧要in 1.5hr, 如果我去左靈糧我就冇辦法去其他兩間。我又冇信心我個女可以有靈糧offer, 佢係細B. 金麗 ...

靈糧要in咁耐咩?我印象中唔洗1個鐘

靈糧收細b架,不過藍田果間有N班,可能原校直升佔左好多位

華都我覺得都谷,我女之前係度讀,K1已經要寫字。K2轉左靈糧,咁啱同班有個同學係金麗轉過黎既,佢話都係深既

Made_in_Beijing 發表於 17-10-31 15:42

我打算照去靈糧,因為係我首選。不過in 8:30 都唔知我個女會唔會扭計。金麗去唔去到就睇緣分。 如果今年冇offer, 下年做大b, 唯有咁。

Made_in_Beijing 發表於 17-10-31 15:42

華都谷咩? d學生讀得幾開心,佢哋 k3 學嘢係多咗,但係冇谷喎

畢業了,最喜歡老師同校長的熱誠,幾年很開心地渡過
‹ 上一主題|下一主題