用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 羅氏基金 vs 顏宝玲
樓主: happyelimme
go

羅氏基金 vs 顏宝玲 [複製鏈接]

其實最好既做法可能係先唔好諗賺錢,提供大幅折扣,甚至倒貼,收多啲好既學生,做響個名先。

HaYi 發表於 17-10-29 10:36
我比較過2間 DSE  (Laws 4 or above, NPL 用credit, 我估一樣)

1. 最新DSE 差唔多, Laws 數學好些, NPL 通 ...

既然DSE成績差不多,NPL英語環境又好,我會選NPL。

回覆 HaYi 的帖子

即係咪羅氏比npl好?

christy2011 發表於 18-3-2 21:56
回覆 HaYi 的帖子

即係咪羅氏比npl好?
我個人喜NPL 多些.  你NPL收左?, 羅氏有2nd in ?  2間都是今天有update 呵..   

HaYi 發表於 18-3-2 22:04
我個人喜NPL 多些.  你NPL收左?, 羅氏有2nd in ?  2間都是今天有update 呵..

你有NPL?

HM168 發表於 18-3-2 22:27
你有NPL?

Npl offer yes
本來阿仔直資最心儀npl,程度又適合,又多朋友,但見佢呈二有進步,呈三就開考,有望再進脱離邊緣人,下星期已挑戰自行,或有机入圍b1抽獎圈抽流口水官津,一注册npl要放棄抽獎,雖早預計左但真决定落實前要少少時間.....

Laws 2nd yes
未决定放棄2n in因laws近些,又平些,理科强些,first in 阿仔同老師好夾咀形...
‹ 上一主題|下一主題