用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 西環有邊間幼稚園好
go

西環有邊間幼稚園好 [複製鏈接]

西環有邊間幼稚園好

想問吓西環邊間幼稚園好,太陽島好唔好呀?

Re: 西環有邊間幼稚園好

I want to know too.

我都曾經問過, 但係冇答案, 之前有open day, 你地有冇去腸 過呀? 地方都幾乾淨整潔, 用既教材都好多好新, 玩具都唔太差, 我只係比較擔心佢入面既樓梯, 怕d小朋友太貪玩, 會易跌倒, 卓基我留左名俾佢地, 叫佢地有open day就通知我, 但係成兩個月, 都冇消息

兩位媽咪住西環邊度呀?

Hi, my daughter will study n1 in 卓基 in the coming Oct.

高街--救恩學校(幼稚園部)  或者
寶翠園--Victoria

以上呢兩間都幾好架
>>>>>????

救恩好好,地方好,老師有愛心,是值得考慮的一間

請問寶翠園的聖雅各及靈恩如何呢 各位有何意見

I also consider 卓基. My neighbour told me that this school is quite good & her son also study in there.  I have a  friend who lives in Kennedy town & she also said her friend told her  that 卓基 is good.  

你哋有冇聽過"基督教合一堂"? 唔知好唔好呢?

‹ 上一主題|下一主題