用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 已有Kindle Paperwhite, 如果再買Kindle應該買邊個versi ...
go

已有Kindle Paperwhite, 如果再買Kindle應該買邊個version. [複製鏈接]

醒目開學勳章

Paperwhite 真係唔錯. 但就唔可以睇audio books, 無顏色(E 個其實係我買Paperwhite 的原因, 應該 無咁傷眼).

可唔可以俾D 用家E 見, 如買多本你會用邊款Kindle?
   3    0    0    0

醒目開學勳章

PY-Sing 發表於 17-9-25 10:45
Paperwhite 真係唔錯. 但就唔可以睇audio books, 無顏色(E 個其實係我買Paperwhite 的原因, 應該 無咁傷眼) ...
如果因為呢2個原因,我覺得買部tablet會啱啲

醒目開學勳章

bobbob 發表於 17-9-25 13:19
如果因為呢2個原因,我覺得買部tablet會啱啲
我本paperwhite俾子兒霸咗, 但我有好多書MOBI 書download 咗想睇, 所以我諗住買多部我自己用.
其實有無人知個APP, 同KINDLE 有咩分別. D 書可唔可以互通?

回覆樓主

買部32gb裝多啲書,我而家部4gb裝漫畫都唔夠用
唔係買左我情願買32gb
平就索性買部2手,我買左部2015版都係3舊

PY-Sing 發表於 17-9-25 16:07
我本paperwhite俾子兒霸咗, 但我有好多書MOBI 書download 咗想睇, 所以我諗住買多部我自己用.
其實有無人 ...
我有用手機APP, 方便有時唔想帶太多野時睇, 書係互通的, 但同步就唔係次次都得, 有時會失靈.
‹ 上一主題|下一主題