用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 BRP抵英國後10天?30天?內取
go

BRP抵英國後10天?30天?內取

BRP抵英國後10天?30天?內取
請問有無家長可話我知,Thanks

回覆樓主:

10天內取 !

回覆樓主:

封信咁寫 :

You must collect your BRP from the following collection point before your vignette expires or within 10 days of arriving in the UK, whichever is the later.  If you fail to do so, you may be subject to a financial penalty or a reduction or cancellation of your leave.

db7mu23 發表於 17-9-12 10:22
封信咁寫 :

有些學校或 Guardians 會代安排的

回覆 Kai12345678 的帖子

學校安排取.  原先又話要學生一齊去取, 最後係唔需要既, 信都唔洗, 學校就可以去指定地點取得.  另話需要入境 10天內取, 但最後都過了 10 天, 學校先到野.

回覆樓主:

阿仔10號到步,應該未取,稍後問下佢!

應是以最遲的那個日期而定,即十天後及sticker 上所示的日期比較,以最後的日期為限。