用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 九龍塘官小
go

九龍塘官小 [複製鏈接]

但BK資深會員說九官派位仲好過41網名小,有冇用家可分享?我很喜歡它小班同活動教学。謝謝!
   0    0    1    0

回覆樓主

其網頁内有客務報告有排位成績,但沒有公布實際人數...

nobletree 發表於 17-7-6 14:52
但BK資深會員說九官派位仲好過41網名小,有冇用家可分享?我很喜歡它小班同活動教学。謝謝!
...

小班,活動教學, 粵教中的確好適合我的小朋友, 起碼抄寫功課不多, 沒有額外補充習習當家課, 頭十多數是家長幫手谷
派位未必好得過名小, 中規中矩吧
www.babyhome.com.tw/Bryant :-) :-) Bryant 4Years old :roll: :roll:

一年前紅馬vs九官,最終選了後者。今天囡囡讀得很開心。

Joiv 發表於 17-7-7 15:29
一年前紅馬vs九官,最終選了後者。今天囡囡讀得很開心。

老師有愛心和耐性嗎?我入到学校感學師生關係良好

回覆 nobletree 的帖子

我記得上年9月開學無耐,家長會,我地每班同班主任和各主科老師見面時,有一家長私下同班主任講:我仔一向好百"嚴",唔知點算?班主任面帶笑容好有信心地同該家長講:你放心,我教左咁多年小一,再百"嚴"都見過,放心將佢交比我地。老師回覆正面,very good.

‹ 上一主題|下一主題