用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有沒有媽咪懷孕期已買左左DWE/Oxford path?
go

有沒有媽咪懷孕期已買左左DWE/Oxford path? [複製鏈接]

請問大家懷孕期會點用套教材呢?同埋覺得有沒有用呢?定出左世先買呢?但見教材年年加價,黎緊2間七月都話會加價⋯⋯

另外,你地覺得Oxford path 定DWE好呢?

Dwe 售後好像好點,活動多d,
Oxford path 售後無咁好?
   2    0    0    0

回覆 ecilayiu 的帖子

我朋友係孕期買, 其實都係播下歌, 無咩太大作用, 咁當然sales 話胎教
年年加價係事實, 仲加好多, 我朋友俾我買早一年平幾千

DWE定OP? 睇下你想要咩...
-DWE多DVD, BB會學得快D(快D見到成效) user-friendly d, 公仔吸引D, 多D活動(每次要俾少少錢同會費貴D)
-OP主打閱讀, 培養閱讀習慣 (DVD可睇可唔睇, 無左影像幫助, 成效無咁快) 公仔無咁吸引(但BB無比較好似唔識分), 無咁多活動(D活動唔使錢, 但唔係好吸引), 售後好唔好睇下你邊個AGENT....

OP 唔洗咁早買,可以一歲買(如果覺得需要)

Leungbbmum 發表於 17-8-18 17:40
OP 唔洗咁早買,可以一歲買(如果覺得需要)

我小朋友一歲半開始用OP, 吾洗太早買。

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我係孕期買的,都有d後悔,因會籍有限期,在會籍內可免費換書和參加活動,現在bb兩歲幾開始自己睇書,有時會劃花和撕爛書,但過左會籍變左無得換書。理想係一歲先開始買。

我家姐懷孕買DWE 原來會籍係BB 出世先開始計,因為係我用先我就大囡歲半先用,細囡就陀BB 開始用,細囡係個肚渡已經好有反應,播wake up song bedtime song 都會踢我唔知係咪關事好早戒夜奶,之前會同家姐玩咭,細囡聽到動物個D聲效都好有反應,宜家我覺得細囡講野同發音好明顯叻過家姐好多。。。

回覆 ecilayiu 的帖子

個顧問會應該幫你設定用迪士尼懷孕期點用..因為我介紹左兩個朋友買懷孕買佢地兩個用法唔同可能一個做護士輪班一個返Office , 返office 個個又仲有兩個月生
‹ 上一主題|下一主題