用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 資優教育 請問有無人買左
go

請問有無人買左 [複製鏈接]

請問有無人買左

請問有無人買左

Re: 請問有無人買左

有用!
我個仔未夠一歲已經識講英文了!
謙謙在2004年10月29日出世了!

外國d人夠識講英文,佢地都無用喎     

Hi, Sindy.  請問您是否外國d人?如果不是, 即有用啦!

Sindy 寫道:
外國d人夠識講英文,佢地都無用喎     

此言差已....昨晚你有冇睇千禧bb? 有個bb都係用Disney做學前教育的.

請問有冇人知道大陸版同香港版在內容上有冇分別架?

[quote]
丘太太 寫道:
請問有無人買左

Very Different.

It depends on your afforability.  Two versions of  Disney I do have.  If you want to have a try for your kids, try the China one.  However, the expenisive one still has its own value.

My kids have the whole sets (Expensive one) since she was 2 years old.  Now she is 6, she is still loved it and used it .  The one thing that I am really appreciate is my elder kid use it as a playing platform to her younger sister& brother where they are twins.

They are really enjoy!

Pulsar     
:-D

最基本的效益,相信係唔驚英文。至於有冇用,就要睇屋企點配合。有些朋友的兒女是老人家帶,父母又沒有投入太多時間,結果效益不大。有些父母雖然不太懂英文,但也會和孩子投入配合,效果也不錯。所以這套教材的成效,真的是看情形而定。

I'am agree
niknik 寫道:
最基本的效益,相信係唔驚英文。至於有冇用,就要睇屋企點配合。有些朋友的兒女是老人家帶,父母又沒有投入太多時間,結果效益不大。有些父母雖然不太懂英文,但也會和孩子投入配合,效果也不錯。所以這套教材的成效,真的是看情形而定。

tsztsunma 寫道:
I'am agree[quote]

niknik 寫道:
[/quote]

Agree     

我個仔用咗10個月,佢都識好多英文字及簡單指令。
佢聽英文能力同中文能力差唔多,可能我們在家用 nicam。
如你真的有决心用這套教材,我覺得幾万蚊是 worth 的因除開每年只須幾千蚊。
我就會生多个,這樣更加底用。

Pulsar,

我想問下你知唔知道, China Version 可以係香港買到嗎? 幾多錢呢? 唔該晒

好似在深圳, 但唔知是否老翻?

咁請問China Version廣州有冇得賣?

又深圳邊到有?

謝謝!

‹ 上一主題|下一主題