用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有pebbles 7月班的同學仔嘛?
樓主: BBlie
go

請問有pebbles 7月班的同學仔嘛?   [複製鏈接]

回覆樓主

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆樓主

超級版主 醒目開學勳章

禁止開立/邀請/徵求加入任何通訊群組,請參閱置頂通告
唵嘛呢叭咪吽
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

回覆樓主

剛剛先收到通知

原來要咁早報名,咁我而家報,咪要等到出年?我以為入st cat會有幫助?

Charlotte2310 發表於 17-8-15 22:32
We once asked a Pebbles teacher about Pebbles students' admission rate to St Cat. The teacher said  ...

以今年為例,大部份pebbles都有2nd in機會,而最後有offer的pebbles生其實都不少
Pebbles咁多學生,sc一定收唔曬的,所以到底pebbles對入sc有冇幫助,從不同家長角度看,可能有不同

利申:pebbles生有sc offer

鑽石仔 發表於 18-7-15 01:52
以今年為例,大部份pebbles都有2nd in機會,而最後有offer的pebbles生其實都不少
Pebbles咁多學生,sc一定 ...

我地都係Pebbles生有SC offer我班可能因為係大b班,超過一半有offer

回覆樓主

朋友話今年大B比例都係高,四月或之後出世都唔算多
‹ 上一主題|下一主題