用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 九龍城區係咪加多咗兩間小學抽中學?
go

九龍城區係咪加多咗兩間小學抽中學? [複製鏈接]

聽講九龍區係咪加多咗兩間小學抽中學,出生率一年比一年高 請問今年九龍band one位夠唔夠band one 生抽? (其中一間係何壽南小學)
   0    0    0    0

yee8001 發表於 17-4-24 17:44
聽講九龍區係咪加多咗兩間小學抽中學,出生率一年比一年高 請問今年九龍區 band one位夠唔夠band one 生抽?  ...

想指 九龍城

回覆 elbar 的帖子

係.

聽講九龍城區係咪加多咗兩間小學抽中學,出生率一年比一年高 請問今年九龍城區 band one位夠唔夠band one 生 ...

聽講九龍城區係咪加多咗兩間小學抽中學,出生率一年比一年高 請問今年九龍城區 band one位夠唔夠band one 生 ...
加咗兩年啦!
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

hkpapa852 發表於 17-12-19 08:56
加咗兩年啦!
哦,唔該曬🙇我見其他post話九龍城band 1位同band生數目差唔多,請問加埋其他因素係咪多數唔夠分?
‹ 上一主題|下一主題