用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 明慧國際幼稚園(太子分校) 想請問 , 太子明慧 N 班面試 , 會未d乜呀...?! ...
go

想請問 , 太子明慧 N 班面試 , 會未d乜呀...?! [複製鏈接]

想請問 , 太子明慧 N 班面試 , 會未d乜呀...?! 同係用中文定英文面試 , 家長要唔要做d咩準備呢...?! 謝謝~~
   0    0    0    0

chriskaan 發表於 17-4-3 12:01
想請問 , 太子明慧 N 班面試 , 會未d乜呀...?! 同係用中文定英文面試 , 家長要唔要做d咩準備呢...?! 謝謝~~ ...

不用準備,i guess , hahaa
做啱晒d task又唔一定收
做錯又唔一定唔收
我小朋友係後者,答錯,跳舞呆豬,都收咗(emoji)

大b定細b?
大b就一定收, 同埋讀am

回覆 kitty0204 的帖子

8月B 呀~~不過 , 我想佢返 PM 先 , 習慣左就睇下可唔可以轉全日

chriskaan 發表於 17-4-5 10:02
回覆 kitty0204 的帖子

8月B 呀~~不過 , 我想佢返 PM 先 , 習慣左就睇下可唔可以轉全日  ...
8月B多數PM, 不過全日位好少,
如果唔收, 遲下CALL WAITING都會收,
寫多幾封信, 一般都唔會唔收的.

chriskaan 發表於 17-4-3 12:01
想請問 , 太子明慧 N 班面試 , 會未d乜呀...?! 同係用中文定英文面試 , 家長要唔要做d咩準備呢...?! 謝謝~~ ...

有d老師花左幾厚妝, 有d感覺折扣

回覆 cyberz 的帖子

同意 , 尋日見完 , JEL甲 + 化裝 , 可能因為係單對單見 , 10分鐘過程 , 指令只做到一半 , 鍾意去玩人地個琴 , 收唔收就隨緣啦~~

回覆 stephbb 的帖子

同意 , 尋日見完 , 可能因為係單對單見 , 10分鐘過程 , 指令只做到一半 , 鍾意去玩人地個琴 , 收唔收就隨緣啦~~

cyberz 發表於 17-4-5 12:23
有d老師花左幾厚妝, 有d感覺折扣

哈哈哈,平時返學又唔覺厚妝(emoji)
可能interview 化個"飲妝"
‹ 上一主題|下一主題