用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 叩門面試日期
樓主: cjj123
go

叩門面試日期 [複製鏈接]

se6b03 發表於 17-2-25 11:54
咁都好 ! 起碼證明我唔係老吹,上面有jm仲係度寸我。
回應你呢一段 :

""se6b03 發表於 17-2-25 11:54

[quote]superlove081 發表於 17-2-25 11:45
平日同星期六都有,上年新舊油、新大天、德信、民生、農圃道官立全部撞埋同一個星期六,2nd in 多數係平日 ...""

剛剛好,就是證明左你係老吹,人地係話 "平日同星期六都有......"
,而你講既係"一定是星期六",你講既係"一定",係"一定"喎。

唔洗上面,我呢家就係吋緊你,你是老吹。不是老吹就是思維不清。

Felix223    發表於 17-2-27 14:25

cjj123 發表於 17-2-23 13:25
想問下有經驗嘅媽媽,叩門面試是否通常在星期六?
會唔會今日通知,要你明天黎見?
...
參考吓過去3年叩門既資料好過道聽塗說.

學某會員話齋, 老點完你, 你信既話就少過競爭對手都好吖

2014-2015年度小一叩門資料

2015-2016年度小一叩門資料

2016-2016年度小一叩門資料

lingan    發表於 17-2-27 14:37
Felix223    發表於 17-2-27 14:25
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

hkpapa852 發表於 17-2-27 13:40
參考吓過去3年叩門既資料好過道聽塗說.

學某會員話齋, 老點完你, 你信既話就少過競爭對手都好吖

Thanks so much!

所以好怕一D心態唔好的會員去比D不實嘅資料...
‹ 上一主題|下一主題