用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人同時收到兩間維記second in offer?
go

有無人同時收到兩間維記second in offer?

會唔會有人同時收到兩間second in offer?  如果係,係咪兩間都要second in? 又有無人first choice 個間無俾offer, 但就收到另一間offer ?  

Push

candy125125 發表於 17-2-22 18:27
會唔會有人同時收到兩間second in offer?  如果係,係咪兩間都要second in? 又有無人first choice 個間無俾 ...

之前學校巳經解釋過只會得其中一間有offer

回覆 MATLOVEWIN 的帖子

但我明明係揀hg 做first choice, 佢就俾左hmt second in offer 我。。。我應該點做?打電話問或到in 時問?

candy125125 發表於 17-2-22 23:53

但我明明係揀hg 做first choice, 佢就俾左hmt second in offer 我。。。我應該點 ...

咁係因為你何文田面試得好過另一間,所以咪會由何文田第二次見。

咁我想問係咪何文田second in 就一定入返何文田,唔會有機會入去君匯港?

candy125125 發表於 17-2-23 06:31

咁我想問係咪何文田second in 就一定入返何文田,唔會有機會入去君匯港? ...

校長應該會當面再問你偏好。其實申請表上係沒有排喜好次序是首選次選的。

candy125125 發表於 17-2-22 23:53

但我明明係揀hg 做first choice, 佢就俾左hmt second in offer 我。。。我應該點 ...

請問會唔會住得何文田近啲?