用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 如果k1面试都唔收 除了等空缺学位仲可以做d咩? ...
go

如果k1面试都唔收 除了等空缺学位仲可以做d咩? [複製鏈接]

小朋友面试左五间幼稚园 表现都系麻麻地 太活跃定唔落来 有时仲唔应miss问题 有点担心 请问如果呢五间都五收噶话 除了等通知会五会有候补空缺之外仲可以做d咩?例如还有冇学校可以提交申请 或者曾经我地报名过好多间学校因为撞期都冇去 呢d学校空缺的情况下我地可以重新申请面试定点?
   0    0    0    0

jiasonmama 發表於 16-11-19 17:02
小朋友面试左五间幼稚园 表现都系麻麻地 太活跃定唔落来 有时仲唔应miss问题 有点担心 请问如果呢五间都五 ...
都未出結果,出左結果先再算吧,如果到時真的五間都唔收,應該等1月註冊日後各幼稚園及幼兒園的空位,然後才叩門。

引用:小朋友面试左五间幼稚园+表现都系麻麻地+太

原帖由 jiasonmama 於 16-11-19 發表
小朋友面试左五间幼稚园 表现都系麻麻地 太活跃定唔落来 有时仲唔应miss问题 有点担心 请问如果呢五间都五 ...
写求位信

回覆 yaubb2014 的帖子

請問求位信點寫 主要內容係乜

回覆 jiasonmama 的帖子

講你點解想讀呢間,譬如認同佢D 理念同模式咁,最好系真系想讀先寫,唔好大包圍,間間都寫就唔好啦!最后多謝人地比機會面試,因為求位信系向人地表達你嘅誠意,祝你好運!

回覆 ilmummy 的帖子

明白 五該曬你

回覆 jiasonmama 的帖子

唔客氣,希望你成功!
‹ 上一主題|下一主題