用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 LH出左second in result喇!
樓主: Pancake1005
go

LH出左second in result喇!   [複製鏈接]

我都考慮緊去唔去, 如果去, 2個人一齊社, 又請假, 但位超少, 最重要係, 都唔知佢地計唔計1st in 既分, 如果計就我一定唔去

自問小朋友1st in 有唔識答既, 另外我地鄰居都係, 個小朋友都係有答錯野, 又唔係好大b, 只不過係n 時有去in, 唔知係唔係同情分, 有得加分, 先比我地k1 有second in

我感覺係, 呢間學校佢地有自己一套收生既準則, 唔係話你答得岩哂就有份入, 我小朋友自問in 得唔係好, in我小朋友係NET, 全程用英文, 其實我都唔明, 點解有小朋友就用中文In, 我地就用英文in 囉

回覆 Mangobma 的帖子

最後入咗p.m. class(補充: 我當年in n班)

porporchi 發表於 16-11-23 11:44
我都考慮緊去唔去, 如果去, 2個人一齊社, 又請假, 但位超少, 最重要係, 都唔知佢地計唔計1st in 既分, 如果 ...

去左先,等陣後悔。或者小朋友突然狀態神勇拎唔少分

我覺得點都要俾機會小朋友試

porporchi 發表於 16-11-23 11:44
我都考慮緊去唔去, 如果去, 2個人一齊社, 又請假, 但位超少, 最重要係, 都唔知佢地計唔計1st in 既分, 如果 ...

份報名表唔係你自己填架?報名表有得揀中文定英文in。

回覆 ming1i823 的帖子

Oh, 原來份form有寫架? 我已經係pn時填架喇, 我地pn冇收, LH問我地in 唔in k1, 所以我地唔洗再交表, 可能之前太耐忘記了

回覆:LH出左second in result喇!

上年我囡係超大B,沒有兄弟姐妹,父母沒有名校back up ,只有first in 就收左。祝你們好運!

heeee 發表於 16-11-24 13:54
上年我囡係超大B,沒有兄弟姐妹,父母沒有名校back up ,只有first in 就收左。祝你們好運!

...

唔使second in直接收?

sharon_yk 發表於 16-11-24 14:17
唔使second in直接收?
每年斬得好少我間分校1-2個

啱啱先記得要check 有無second in, 但website 已經check 唔到,有無人可以話我知仲可以喺邊度check?

回覆:cherryho121 的帖子

我都剛剛先發現要check second in

‹ 上一主題|下一主題