用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 係港島東或北角區有無咩PN or Playground可以介紹 ...
go

係港島東或北角區有無咩PN or Playground可以介紹 [複製鏈接]

係港島東或北角區有無咩PN or Playground 可以介紹, 因為我的囡囡已經有1歲了, 想找一找間學校, 最好是英文導師!!!
   0    0    0    0

妳好, 唔知我的可否幫到妳。我今年年中係藍田試過Joint Star, 佢係由一個外藉老師教 (叫Christina), 佢教得真係好, 因為以小班教學為主, 仔仔學得很快。不過佢最近轉左去北角分校教(係和富薈), 好彩我老公係附近返工, 佢可以帶埋我仔仔上堂, 上到出年年初。希望可以幫到妳。

我地住北角都想搵Eng pg俾囡囡,和富有幾間,唔知邊間好,等我都過去joint star 望下先

JuneBell 發表於 16-11-15 01:19
係港島東或北角區有無咩PN or Playground 可以介紹, 因為我的囡囡已經有1歲了, 想找一找間學校, 最好是英文 ...

北角m.i.l.k. 好好

多謝晒大家既意見! 我囡囡係北角都去過民生試堂,咁我都試試Joint Star 先。THX 晒!

我囝囝上緊北角Uno kidz
佢哋主要教Sensory play,我覺得幾好
佢哋有免費試堂,你可去試試。
‹ 上一主題|下一主題