用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 漢文師範VS協和撞面試,你會點簡?
go

漢文師範VS協和撞面試,你會點簡? [複製鏈接]

漢文師範VS協和撞面試,你會點簡? 兩間距離屋企差唔多.
果日星期六去報協和,見到D小朋友返興趣班,見到老師對家長小朋友都幾Nice.
漢文睇落幾大間,但網上評論不多.
點簡好呢?
   0    0    0    0

回覆 tartlau 的帖子

我都報左漢文,但係我9月去同我仔睇醫生,同隔離個媽咪傾開,佢話佢女9月番漢文k1,有好多南亞人士同講普通話的同學仔,開左學後比人蝦,成日喊,唔想番學,想轉學校又唔知點搵,所以我唔會去見喇,我住得好近,好彩8卦同人吹水唧,唔係就中招喇。

充裕 發表於 16-10-28 15:28
回覆 tartlau 的帖子

我都報左漢文,但係我9月去同我仔睇醫生,同隔離個媽咪傾開,佢話佢女9月番漢文k1,有 ...

咁我諗都要放棄佢喇。慳返啲時間。唔該晒你呀。

tartlau 發表於 16-10-28 20:46
咁我諗都要放棄佢喇。慳返啲時間。唔該晒你呀。

太子協和?可以改面試時間。

beecheng 發表於 16-10-28 22:06
太子協和?可以改面試時間。

係,太子協和。呢兩日收到信,12號in..可以改?你改左?

tartlau 發表於 16-10-28 22:23
係,太子協和。呢兩日收到信,12號in..可以改?你改左?

尋日打電話去改,本來11月5日,9點3,同另一間撞到正,職員好貼心,話"改當日11點3 o唔ok,趕唔趕得切?" 好開心呀!其實交表時見到校長,問如果撞左可以改時間嗎?佢話可以。感謝校長俾機會小朋友面試。

beecheng 發表於 16-10-29 06:57
尋日打電話去改,本來11月5日,9點3,同另一間撞到正,職員好貼心,話"改當日11點3 o唔ok,趕唔趕得切?"  ...

I see... 等我又考慮下先。thank you.
‹ 上一主題|下一主題