用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 聖類斯的DSE成績
go

聖類斯的DSE成績 [複製鏈接]

2    0    0    0

回覆樓主:

我記得有人分享過,但應該唔太好,跌出 band 1 了

IloveJJ 發表於 16-10-18 13:03
請問有無人可提供聖類斯的DSE成績呢?好似响學校網頁找不到,呢度討論區又無乜家長咁。
...
School Report 2014-2015 Page 153-154

http://www.stlouis.edu.hk/user_page/page.php?page_id=15

2015 DSE Result

3322     46.55%
22222   82.18%
Local full-time Bachelor degree programmes  24.71%
Local part-time sub-degree programmes  39.08%

hkpapa852  乜妳咁快手?  發表於 16-10-18 14:28

hkpapa852  乜妳咁快手?  發表於 11 分鐘前

只睇呢一年...SL係中西區收到唔少B1生...都得咁既成績
似乎真係跌左去B2A-B2B成績了 ~~~

引用:Quote:mcl203+發表於+16-10-18+14:26+ Scho

原帖由 IloveJJ 於 16-10-18 發表
謝謝! 我想搵各科達4率,唔知係咪無出呢?
應該無列出

‹ 上一主題|下一主題