用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問portfolio應該點整先理想呢?
go

請問portfolio應該點整先理想呢? [複製鏈接]

各位家長:
請問portfolio應該點整先理想呢? 本人沒有相關經驗, 誠心求教.

現在我不知應從哪裡開始動手. 謝謝大家.
   12    0    0    0

回覆:請問portfolio應該點整先理想呢?

我都唔知如何入手

回覆 Joeytreebaby 的帖子

請看我的另一帖子
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3339266&extra=page%3D1

引用:各位家長:請問portfolio應該點整先理想呢?+

原帖由 chowwailun 於 16-09-05 發表
各位家長:
請問portfolio應該點整先理想呢? 本人沒有相關經驗, 誠心求教.
簡單清楚。

要知第一round基本上唔會睇,第二,三round就算睇都係幾百份。

所以

1)  要易整,花太多時間唔睇就無謂;
2)  要易睇有印象, 睇左咁多份要對你有印象嘛

Chirley    發表於 16-9-8 15:47

回覆:Castella 的帖子

謝謝

謝謝家家,我已開始動手了

回覆:Castella 的帖子

想請教 portfolio 係自行分表時,應要夾上定係 到叩門時需要?
謝謝你

之前我開始做PROTFOLIO 時, 雖然有同事/媽咪朋友俾左幾份俾我參考下,
但我都唔知點開始, 頭都大...
不過執下整下, 又有上D上癮咁執相排版玩得好開心下,
最後用左一日多搞左幾版野出黎

chowwailun 發表於 16-9-5 17:09
各位家長:
我都想知
想請教 portfolio 係自行分表時,應要夾上定係 到叩門時需要?
謝謝你

Amei0223 發表於 16-9-8 15:23
謝謝你
叩門先至需要,自行計分果陣唔會收
‹ 上一主題|下一主題