用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有冇 2歲8個月 的 幼兒英語班 / playgroup 介紹 ? ...
go

請問有冇 2歲8個月 的 幼兒英語班 / playgroup 介紹 ? [複製鏈接]

請問有冇 2歲8個月 的 幼兒英語班 / playgroup 介紹 ?

我個小朋友依家2歲8個月, 請問知唔知 德福 附近 or 九龍區 or 荃灣區 有冇好的 playgroup or 英語班 介紹呢 ?

謝謝幫忙 !  

Re: 請問有冇 2歲8個月 的 幼兒英語班 / playgroup 介紹 ?

bb1:
可以試下紅磡思銳的幼聯playland,是全英文的,我的仔都參加過.
ymama

Re: 請問有冇 2歲8個月 的 幼兒英語班 / playgroup 介紹 ?

ymama :
須要成人陪同嗎?
時間及收費如何?
是否外籍導師教?
你的仔仔多大啊?
多謝你的幫忙!
bb1

bb1:

須要成人陪同嗎?(要)
時間及收費如何?(時間方面你要打電話下 ,Tel:29944998,
                        $550一個月)
是否外籍導師教?(是外國長大的中國人=ABC,英文口音跟外
                              國人一樣)
你的仔仔多大啊?(當時他是未夠兩歲)

ymama

ymama :
多謝你的回應及資料.
謝謝!
bb1
‹ 上一主題|下一主題