用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 上eye level自備文具?
go

上eye level自備文具?

我想問下其他中心係咪都係咁,要自己帶文具?

回覆:上eye level自備文具?

我女兒自己帶筆

回覆:Pigmama1012 的帖子

你地係咪一定準時先可以入間中心,早少少都比人話架?

回覆 cheese8823 的帖子

我嗰間無咁講喎....so far 個個老師都好有禮貌......

回覆:vpo0615 的帖子

話說係我第一次上堂,去到就入去,企係到等,佢就係課室出來,佢唔係惡既,淨係話“下次準時入黎,我有野做緊”

回覆 cheese8823 的帖子

噢......我嗰間CENTRE等候地方唔太大, 不過都有兩張椅比人坐.....

引用:我想問下其他中心係咪都係咁,要自己帶文具

原帖由 cheese8823 於 16-08-01 發表
我想問下其他中心係咪都係咁,要自己帶文具?
你邊間centre?

回覆:Lsm948 的帖子

太子

回覆:vpo0615 的帖子

你地要唔要自備文具?

其實都唔係帶唔帶果支筆同擦膠既問題,而係如果間間係咁我都覺得冇問題,係eye level既風氣係咁,如果淨係呢間係咁再加上佢其他野我就覺得好有問題

回覆:上eye level自備文具?

囝囝在希爾郭上eye level, 不用帶文具,老師是NET, 從不會直接跟家長講野,有什麼都是透過出面負責人同我地講。由k2 到現在,呢個NE丅教仔仔已經三年幾啦。

cheese8823 發表於 16-8-5 08:21
你地要唔要自備文具?

其實都唔係帶唔帶果支筆同擦膠既問題,而係如果間間係咁我都覺得冇問題,係eye level ...
What's the problem?My son learns in this center for nearly 2 years.
I think this center is a good one.