用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 kv am vs 維多利亞(何文田)am 二文三語班
go

kv am vs 維多利亞(何文田)am 二文三語班 [複製鏈接]

kv am vs 維多利亞(何文田)am 二文三語班,請問大家點揀?thx

0    0    0    0

引用:kv+am+vs+維多利亞(何文田)am+二文三語班,

原帖由 Kwanbear 於 16-07-18 發表
kv am vs 維多利亞(何文田)am 二文三語班,請問大家點揀?thx
真係要問下自己,要小朋友寫字讀書乖巧型,定活潑愛發問型?另家長想佢自發學習,功課係多創作,定想佢規矩認字?
我自己體會家長心態相近都幾重要。唔係話維記家長唔谷或唔考cert, 但真係幾多為小朋友唔好太辛苦,考好少學校,或一心入維小和其他國際學校。比較多想小朋友平均發展和有自信。
語境亦好唔同。維幼小朋友係好自然自己轉台英文或普通話對答。

回覆:kv am vs 維多利亞(何文田)am 二文三語班

Target local Sch 就kv
大B就Kv

最近有位vic 家長分享,看了沒有?

bbgoolooo  請問可否send條Link比我? Thanks!  發表於 16-7-19 17:57

回覆:MrBeast 的帖子

有呀已看,多謝解答,最後選了kv ,因為哥哥是傳統私小,想跟哥哥,唔該哂您🙏🏻🙏🏻

回覆:iamadc 的帖子

多謝解答,我也喜歡維記學習環境,但還是想跟哥哥傳統學校🙏🏻🙏🏻唔該哂您

回覆:phoebewong123 的帖子

多謝解答🙏🏻🙏🏻最後選了kv 唔該哂您

回覆:MrBeast 的帖子

請問在那裡可看到🙏🏻

‹ 上一主題|下一主題