用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍城 Manhabit 文娜雅拔 2016 PN
樓主: desireekwan
go

九龍城 Manhabit 文娜雅拔 2016 PN [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+RMC0101+於+16-11-15+發表回

原帖由 siuyiu15 於 16-11-15 發表
good to know... it gives me more confidence.. 佢地好似好少學校 我有少少怕會執...佢地k1 好似total 得2 ...
這我不擔心, 佢同蔡繼有有聯繫, 應該實力有返咁上下。

引用:Quote:原帖由+siuyiu15+於+16-11-15+發表go

原帖由 lovelovebabe 於 16-11-15 發表
這我不擔心, 佢同蔡繼有有聯繫, 應該實力有返咁上下。
有聯系係私人聯系 同financial 無關係吧?

hppa    發表於 16-11-17 15:24

引用:想請問大家收到offer的是大B定細B?

原帖由 allstar1208 於 16-11-15 發表
想請問大家收到offer的是大B定細B?
我女係超大b ..am offer 但佢個日好呆 我都估唔到呀 可能我答得好

引用:回覆+kogqco+的帖子 I+heard+it+is+70%+En

原帖由 RMC0101 於 16-11-15 發表
回覆 kogqco 的帖子

I heard it is 70% English and 30% Chinese.
可唔可以問到今年k1 係咪真係得21個?

回覆 siuyiu15 的帖子

可能我(ma ma)答得好 x2 !!
我是8月b

引用:Quote:原帖由+RMC0101+於+16-11-15+發表回

可唔可以問到今年k1 係咪真係得21個?
我問左啦 今年k1 有三班 每班25人 都ok ,我其實幾鍾意 應該會留位 我覺得佢地理念幾好

回覆 allstar1208 的帖子

April BB

But I feel a bit expensive..coz need to pay 970+1650...

回覆:RMC0101 的帖子

不過雜費都要俾無得退 即係成三千蚊留位費 好甘下

Seems Manhabit's principal is CKY principal's daughter.

引用:回覆+siuyiu15+的帖子 But+I+feel+a+bit+e

原帖由 RMC0101 於 16-11-15 發表

But I feel a bit expensive..coz need to pay 970+1650...
I think so. 我老公話俾左就唔再諗其他學校 但都仲有未in.....

RMC0101 發表於 16-11-15 13:31

Seems Manhabit's principal is CKY principal's daughter.

o係之前既帖有見過話cky轉校長,同之後入到cky既人數好似比以往少左。
但如果媽媽們對cky冇興趣,咁唔知佢考其他直資,私小成績如何呢?

hppa  cky轉校長 - NO.
之後入到cky既人數好似比以往少左 - TRUE.  發表於 16-11-17 15:26

引用:Quote:RMC0101+發表於+16-11-15+13:31+ 回

原帖由 kogqco 於 16-11-15 發表
o係之前既帖有見過話cky轉校長,同之後入到cky既人數好似比以往少左。
但如果媽媽們對cky冇興趣,咁唔知佢 ...
我有問佢話都有直資私小offer ja

引用:Quote:原帖由+allstar1208+於+16-11-15+發

我女係超大b ..am offer 但佢個日好呆 我都估唔到呀 可能我答得好
可能你地background好, 父母高學歷或專業人事

引用:Quote:原帖由+siuyiu15+於+16-11-15+發表我

原帖由 lovelovebabe 於 16-11-15 發表
可能你地background好, 父母高學歷或專業人事
都唔係 不過我係真係鍾意佢個理念

RMC0101 發表於 16-11-15 13:30

1650 是雜費?

siuyiu15 發表於 16-11-15 16:45
我有問佢話都有直資私小offer ja

其實我都好鍾意佢個環境同重閱讀,依家1516唔知去唔去registration好。

kogqco 發表於 16-11-15 21:54
其實我都好鍾意佢個環境同重閱讀,依家1516唔知去唔去registration好。

都1516緊!而且係第一個interview, 未睇其他(emoji)

我都有offer,我身邊d朋友 in過的都全部有offer.  

回覆:九龍城 Manhabit 文娜雅拔 2016 PN

其實呢間係咪算易入呢?

‹ 上一主題|下一主題