用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 劍橋小學英語網上課程
go

劍橋小學英語網上課程 [複製鏈接]

劍橋小學英語網上課程

有冇人聽過呀?我亞女學校派左d章程任家長自由參加喎,但講明與學校無關,$388一個課程(Starters/Movers/Flyers其中之一),共21課,每課1小時,每星期最多3課,於二至六個月內完成,完成後可自行報考劍橋試,仲話保證合格喎,我打電話去負責機構,佢地話今次係第一年暑假兼第一次搞,所以只會send去學校推廣,暫時未可以接受私人申請,但價錢好吸引,又可以慳返d交通時間,值唔值呢?
豬仔兔

Re: 劍橋小學英語網上課程

我覺得小朋友由家長或導師教好點。網上練Oral可能效果不好。

豬仔兔 ,

Grateful if you can email the info to [email protected]

HKD388 could be an attractive price as doing exercise or also if compare to only a lesson of HKD250 or more for the cambridge english class run by private centre.

Chelsea

我女兒學校都派o左, 我都15,16好唔好幫她報.  請問豬仔兔您的女兒讀幾年級?我o個女讀二年級.

:

我個女讀三年級
查詢電話2307 6688
豬仔兔
‹ 上一主題|下一主題