用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 柴灣聖米迦勒小學係-線定二線小學?
go

柴灣聖米迦勒小學係-線定二線小學? [複製鏈接]

請問有人知嗎?我只知佢係net 16四小龍之-!但學術好嗎?佢升中資料唔太透明,是否只是二線?畢業生去到band 1中學既人數多唔多呢?

0    0    0    0

我都想知, 谷吾谷的? 有冇用家可分享? 謝謝!

我都想知多d有關16網學校的情況,希望有人幫到手

引用:請問有人知嗎?我只知佢係net+16四小龍之-

原帖由 Rurikosum 於 16-06-17 發表
請問有人知嗎?我只知佢係net 16四小龍之-!但學術好嗎?佢升中資料唔太透明,是否只是二線?畢業生去到ba ...
柴灣/小西灣最熱門小學。升中?中上,學生在老師鼓勵下,選中學比較保守,見幾個band 1 的被老師鼓勵選band 2 中, 然後在中學全級第一名或前幾名

回覆:Josephsit 的帖子

呢間應該是一線小學

回覆:柴灣聖米迦勒小學係-線定二線小學?

朋友個女而家讀張祝姍升中3,佢果年有9個同級同學升張祝姍,未知其他,所以估佢派中好。

引用:Quote:原帖由+Rurikosum+於+16-06-17+發表

原帖由 Josephsit 於 16-06-22 發表
柴灣/小西灣最熱門小學。升中?中上,學生在老師鼓勵下,選中學比較保守,見幾個band 1 的被老師鼓勵選band ...
柴米15-16年度派位資料

引用:請問有人知嗎?我只知佢係net+16四小龍之-

原帖由 Rurikosum 於 16-06-17 發表
請問有人知嗎?我只知佢係net 16四小龍之-!但學術好嗎?佢升中資料唔太透明,是否只是二線?畢業生去到ba ...
of course 一線,16網四小龍或五小龍之一

好學校👍🏼

醒目開學勳章

熱門學校,好多粉絲追捧.....
估計是一線小學!

回覆:conniecheung 的帖子

幾張人升去band1有無個人數?

‹ 上一主題|下一主題