用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 福建中學附屬學校 如果call後補,請各位通知一聲,同有無人知後補大約有幾 ...
go

如果call後補,請各位通知一聲,同有無人知後補大約有幾人 [複製鏈接]

後補是否分三種信呢? 後補前段、後補中後、後補
前兩種都確定有,但聽聞排最後的是就咁寫後補,其實有無人知大約有幾多後補位呢?我地係中段,唔知中段會唔會有機會呢?
   0    0    0    0

引用:後補是否分三種信呢?+後補前段、後補中後

原帖由 abebilo 於 16-06-14 發表
後補是否分三種信呢? 後補前段、後補中後、後補
前兩種都確定有,但聽聞排最後的是就咁寫後補,其實有無人 ...
已call

回覆 hebe2010 的帖子

已CALL是什麼意思? 即是已經CALL完了嗎?。。。

今早收到call, 我們上年10月second in完on waiting list, 今年3月無再被邀請second interview, 本打定輸數, 今早收到call,真係好開心, 我上星期有寫信, 如果大家真心鐘意福小就不要放棄, 努力啊!

引用:今早收到call,+我們上年10月second+in完on+

原帖由 KGB123D 於 16-06-30 發表
今早收到call, 我們上年10月second in完on waiting list, 今年3月無再被邀請second interview, 本打定輸數, ...
我今朝都收到call

回覆:如果call後補,請各位通知一聲,同有無人知後補大約有幾人

收到call的是中段或前段?我封信只寫後補, 係米無機會呢?

congratulation!
但冇我份.....好傷心....總覺得音樂倚吾輪到我座.....

引用:congratulation!+但冇我份.....好傷心....

原帖由 santakit 於 16-06-30 發表
congratulation!
但冇我份.....好傷心....總覺得音樂倚吾輪到我座..... ...
寫叩門信,有志者事竟成!

現很多直資都開始要求學費,七月中要買書買校服,所有很多十五十六的家長要作最終的決定,所以一路會有位放出,我剛剛放了位,祝你們好運!

引用:現很多直資都開始要求學費,七月中要買書買

原帖由 HeyGoogle 於 16-07-03 發表
現很多直資都開始要求學費,七月中要買書買校服,所有很多十五十六的家長要作最終的決定,所以一路會有位放 ...
邊間收咗?恭喜你先!!

請問無進入 Second In , 而只得後備 , 是否更無可能收 call 呢 ?

Jacast323 發表於 16-7-5 11:51
邊間收咗?恭喜你先!!
請問您本身係入了3月second in 的waiting 還是2月first in 的waiting ?後補咩位置?謝謝
‹ 上一主題|下一主題