用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖馬家利大幼稚園vs 救恩
go

聖馬家利大幼稚園vs 救恩 [複製鏈接]

for 男仔,你地會點揀?頭痛中

0    0    0    0

回覆:Mrs_Cat_Cat 的帖子

視乎救恩學校係咪你杯茶! 同埋地點遠近!
如果唔計有無學卷呢點會選聖大! 華仁 同考直私有保證~

回覆:聖馬家利大幼稚園vs 救恩

回覆:聖馬家利大幼稚園vs 救恩

不過知唔知入到華仁、st Joseph 多數係第一輪自行或是大抽獎入呢? 讀聖大扣門係咪真係有好處?
唉!雖然我知可能都係睇小朋友表現,但要選擇時真係唔係咁容易。所以唔好意思,想聽下意見

回覆:Mrs_Cat_Cat 的帖子

其實第一輪 自行一定應佔多數 只可說到扣門階段呢間幼稚園先會有優勢 !呢兩間都頗喜歡收聖大小朋友 如果女就係聖心 聖paul ...你睇佢每年派位都差唔多就知! 當然家長參與度同係咪教徒都有少少關係...以上是從朋友口中得知 希望幫到你

引用:其實第一輪+自行一定應佔多數+只可說到扣門

原帖由 lpylcklp 於 16-05-12 發表
其實第一輪 自行一定應佔多數 只可說到扣門階段呢間幼稚園先會有優勢 !呢兩間都頗喜歡收聖大小朋友 如果女 ...
多謝你的意見

‹ 上一主題|下一主題